Rămâi conectat

Ştirea zilei

Controale ale polițiștilor din Teiuș, la firme de dezmembrări auto:  Un autoturism, 9 acumulatoare auto și trei recipiente cu ulei uzat, confiscate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale ale polițiștilor din Teiuș, la firme de dezmembrări auto:  Un autoturism, 9 acumulatoare auto și trei recipiente cu ulei uzat, confiscate

Polițiștii din Teiuș, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe periculoare au acționat, în cursul zilei de 20 decembrie, pe raza orașului Teiuș, pentru depistarea și sancționarea activităților ilicite în domeniul operațiunilor cu autovehicule dezmembrate sau scoase din uz.

Poliţiştii au efectuat 4 controale la societăţi comerciale de pe raza orașului, specializate în efectuarea de astfel de operațiuni, prilej cu care au constatat 2 infracțiuni și au indisponibilizat mai multe deșeuri poluante.

În urma controlului efectuat la o societate comercială din Teiuș, polițiștii au constatat că mai multe autovehicule netratate erau depozitate atât pe platforma societății cât și direct pe sol, existând scurgeri de produse petroliere pe suprafețele nebetonate de la autovehiculele amplasate direct pe sol.

Administratorului societății controlate i-a fost întocmit dosar penal pentru „neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 66 din OUG 92/2021 și neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, faptă prevăzută și pedepsită de art. 98 din O.U.G. 195/2005.

Totodată polițiștii au indisponibilizat un autoturism, 9 acumulatoare auto și trei recipiente în care se afla cantitatea de aproximativ 400 de litri de ulei uzat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea