Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Spectacole folclorice la Şibot şi Băcăinţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două evenimente artistice s-au petrecut a doua zi de Paşte la Şibot şi Băcăinţi, amândouă fiind organizate din iniţiativa primarului Ilie Tomuş, care prin eforturi personale a dorit să ofere locuitorilor celor două comunităţi o zi culturală de neuitat care pe viitor să devină tradiţie cu prilejul sărbătorilor pascale.
Prima manifestare a avut loc la Băcăinţi, sat aparţinând de comuna Şibot, unde, începând cu ora 13.00, numeroşi localnici, după ieşirea de la slujba de a doua zi de Paşte s-au îndreptat împreună cu familiile direct la Căminul cultural pentru a urmări un minunat spectacol folcloric susţinut de cunoscuţi interpreţi din localitate şi din judeţ. A doua parte a evenimentului s-a desfăşurat la Căminul cultural din Şibot începând de la ora 17.00, sala de spectacole devenind neîncăpătoare pentru iubitorii de muzică bună susţinută de artişti recunoscuţi şi apreciaţi de şiboteni. Şi-au dat concursul fluieraşi din Şibot, interpreţii Ionuţ Fulea, Ancuţa Matei, Bogdan Toma, Bogdan Cioran şi Leontina Fărcaş. Un recital special a fost oferit de sibianca Mărioara Moisescu. De la cele două spectacole n-au lipsit politicienii, fiind prezenţi cu acest prilej, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba – Alin Cucui precum şi deputaţii PDL de Alba Clement Negruţ şi Corneliu Olar. (C.P;A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea