Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dinamo București – Volei Alba Blaj 0-3 | Echipa din „Mica Romă”, lider cu maximum de puncte după 7 partide

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a trecut și al 7-lea val, impunându-se în deplasarea cu Dinamo București, scor 3-0 (25-21, 25-22, 25-16), contând pentru Divizia A1 la volei feminin.

Formația din «Ștefan cel Mare» nu s-a predat fără luptă, oferind o replică dârză mult mai valoroasei oponente. În primul set s-a mers cap la cap până la 19-19, pentru ca blăjencele să preia conducerea și să se desprindă. Al doilea parțial a început în nota de dominare a gazdelor ce au avut 7-4 și 11-7, însă oponentele și-au ridicat nivelul, au egalat la “15” și s-au desprins la o diferență liniștitoare (18-15, 20-16, 21-17). În ultimul set, echilibrul a fost prezent numai până la 9-8, urmând o serie de 8 puncte adjudecate de ardelence, ce s-au impus după 73 de minute de joc (Victoriia Russu, cele mai multe puncte, 16, urmată de Olga Strantzali, cu 12).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O partidă cu o favorită certă a fost tranșată în minimum de seturi de vicecampioana României, ce are în acest sezon 9 victorii din tot atâtea dispute, în trei competiții diferite.În fapt a fost un duel între sigurele echipe din voleiul feminin autohton pregătite de Stevan Ljubičić. În 2019, după 3 ani petrecuți la Blaj, în postura de secund al lui Darko Zakoc, sârbul a preluat Dinamo București, iar în vară a devenit „principal” al grupării blăjene, după ce pregătise și formația masculină a clubului din Ștefan cel Mare, cu care a luat Cupa României.

 

Miercuri, la Sibiu, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” este returul cu Vasas Óbuda Budapesta, în “16”-imile de finală ale Cupei CEV (în primul meci, în Ungaria, Blajul a învins cu 3-1). Până la finele anului în competiția internă mai sunt 4 jocuri, după cum urmează: *etapa a 8-a: Volei Alba Blaj – Rapid București (sâmbătă, 27 noiembrie, în Sala „Timotei Cipariu”, ora 18.00); *etapa a 9-a: Știința Bacău – Volei Alba Blaj; *etapa a 10-a: Volei Alba Blaj – SCM Craiova; *etapa a 11-a: CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj.

Volei Alba Blaj: Andra Artin – 5 puncte, Nađa Ninković – 6, Olga Strantzali – 12, Victoriia Russu – 16, Jovana Kocić – două, Slađana Mirković – 7, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Gergana Dimitrova – un punct, Milica Ivković – libero, Sorina Miclăuș, Jovana Cirković – un punct, Daiana Roman – 4, Iarina Axinte, Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan.

Foto: Volei Alba Blaj (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea