Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Concediu cu „surprize”: Un bărbat și-a găsit casa demolată după ce s-a întors din vacanță, după ce nu a plătit o factură restantă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa unei familii care se afla în vacanță a fost demolată de către un constructor, în urma unei dispute privind o factură neplătită. Locuința se află într-o zonă bună din Leicester, prețul mediu al unei case fiind peste 600.000 de euro.

Zilele acestea în cartier iese în evidență o casă evaluată la peste 550.000 de euro, după ce un constructor nemulțumit a decis să strice toată munca pe care a făcut-o, după o discuție legată de o plată restantă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Casa a rămas fără acoperiș și are câțiva pereți distruși, iar în jurul ei a fost împrăștiat o mulțime de moloz, ceea i-a nemulțumit pe vecini.

Proprietarul, care a cumpărat casa anul trecut, a spus pentru LeicestershireLive că el și constructorul care lucrase la casă aveau o dispută cu privire la bani.

Bărbatul de 40 de ani a declarat pentru sursa citată: „Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrările în februarie, pentru că ne-am dorit o extindere a spațiului. Am vrut un etaj în plus, un acoperiș nou și instalații noi, din materiale ecologice. Din păcate, am ales cel mai rău constructor”.

Proprietarul a explicat că, după ce a refuzat să îi plătească constructorului 4.000 de euro, acesta a părăsit clădirea fără să finalizeze lucrările.

„Plecasem în vacanță eram la 250 de kilometride casă casă când s-a întâmplat totul. Am anunțat poliția”, spune bărbatul.

Proprietarul casei este absolut scandalizat de ce i s-a întâmplat, însă și vecinii sunt foarte nemulțumiți, pentru că, spun ei, atunci când constructorul e venit să demoleze etajul pe care îl ridicase a distrus și trotuarul din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea