Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Concediu cu „surprize”: Un bărbat și-a găsit casa demolată după ce s-a întors din vacanță, după ce nu a plătit o factură restantă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa unei familii care se afla în vacanță a fost demolată de către un constructor, în urma unei dispute privind o factură neplătită. Locuința se află într-o zonă bună din Leicester, prețul mediu al unei case fiind peste 600.000 de euro.

Zilele acestea în cartier iese în evidență o casă evaluată la peste 550.000 de euro, după ce un constructor nemulțumit a decis să strice toată munca pe care a făcut-o, după o discuție legată de o plată restantă.

Casa a rămas fără acoperiș și are câțiva pereți distruși, iar în jurul ei a fost împrăștiat o mulțime de moloz, ceea i-a nemulțumit pe vecini.

Proprietarul, care a cumpărat casa anul trecut, a spus pentru LeicestershireLive că el și constructorul care lucrase la casă aveau o dispută cu privire la bani.

Bărbatul de 40 de ani a declarat pentru sursa citată: „Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrările în februarie, pentru că ne-am dorit o extindere a spațiului. Am vrut un etaj în plus, un acoperiș nou și instalații noi, din materiale ecologice. Din păcate, am ales cel mai rău constructor”.

Proprietarul a explicat că, după ce a refuzat să îi plătească constructorului 4.000 de euro, acesta a părăsit clădirea fără să finalizeze lucrările.

„Plecasem în vacanță eram la 250 de kilometride casă casă când s-a întâmplat totul. Am anunțat poliția”, spune bărbatul.

Proprietarul casei este absolut scandalizat de ce i s-a întâmplat, însă și vecinii sunt foarte nemulțumiți, pentru că, spun ei, atunci când constructorul e venit să demoleze etajul pe care îl ridicase a distrus și trotuarul din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea