Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Alertă în Alba: Cele trei tinere din județ dispărute în ultima săptămână au fost GĂSITE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele trei tinere cu vârste între 13 și 17 ani, disparute de acasă în ultima săptămână au fost găsite. Acestea s-au întors acasă în siguranță, nefiind victima niciunei infracțiuni.

Pe data de 17 mai, Andreea Roxana, în vârstă de 13 ani, era dată dispărută după ce a plecat de la un centru rezidențial din Alba Iulia și nu a mai revenit. Acesta s-a întors singură la centru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 23 mai 2021, în jurul orei 24.00, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 23 mai, nepoata sa, Micu Izabela Maria, 17 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit. Minora a fost găsită de polițiști în municipiul Sebeș.

La data de 26 mai 2021, Poliția Orașului Cugir a fost sesizată de către o femeie din oraș, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 25 mai, fiica sa, Lakatos Adriana, de 17 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit. Fata a fost găsită de autorități în județul Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui Dora, o fetiță de 9 ani, a primti cel mai frumos de Paști. Ea a participat la emisiunea ”Românii au talent” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea