Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier la Pianu de Sus: Un șofer BEAT a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de curent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc duminică, 16 mai 2021, în jurul orei 07,30, pe raza localității Pianu de Sus.

La data de 16 mai 2021, în jurul orei 07,30, polițiștii din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe raza localității Pianu de Sus.

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 740, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de electricitate.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea