Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare: „Dacă menținem acest ritm, ajungem la 100.000 de persoane pe zi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că într-un ritm susținut, campania de vaccinare ar putea ajunge la 100.000 de persoane imunizate zilnic.

„Observăm cu toții că numărul de persoane nou infectate e considerabil mai mic decât săptămâna trecută și acum două săptămâni. Scade și numărul persoanelor de la ATI. Acest lucru nu este suficient. Am discutat cu reprezentanții acestor specialități și e clar că pe viitoru trebuie acordată atenție sporită și zonei de resurse umane.

Campania de vaccinare nu este în dificultate. Am discutat ieri cu domnul doctor Gheorghiță și l-am întrebat acelaș lucru. Mulți cetățeni însă nu se înscriu, dar merg la medicul de familie să se vaccineze, dar înscrieri noi avem. Dacă menținem acest ritm, ajungem la 100.000 de persoane pe zi”, scrie Iohannis pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea