Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gabriel Pleșa anunță INVESTIȚII în sportul din Alba Iulia: Secție nouă de tenis, discutată cu Miriam Bulgaru și peste 3 milioane de lei în investiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat, printr-o postare publicată în mediul online, susținerea sa față de sportul din orașul nostru.

„Susținem sportul albaiulian!

• Sprijinim înființarea unei noi secții de tenis la Alba Iulia
• Fotbalul albaiulian trebuie să revină acolo unde îi este locul
• Fiecare secție sportivă a CS Unirea Alba Iulia

Cei mai buni ambasadori ai unui oraș sunt sportivii. Însă dincolo de aceasta, copiii noștri trebuie să aibă toate premisele pentru a se dezvolta armonios, iar performanța trebuie nu doar premiată, ci mai ales sprijinită de o administrație locală responsabilă. Și asta vom face de acum înainte!

Astfel, în acest an am alocat 200.000 de lei pentru echipa de fotbal a FC Unirea Alba Iulia, echipă a cărei revenire ne-ar bucura atât pe noi, cât și pe microbiștii albaiulieni. Vremurile de altădată nu se vor întoarce, însă putem avea noi rezultate și avem datoria să investim în viitoarele generații.

La fel, poate una dintre disciplinele sportive emblemă ale municipiului Alba Iulia este rugby-ul, pentru care am alocat deja 300.000 de lei.

Pentru susținerea Clubului Sportiv Municipal am stabilit în buget suma de 2,8 milioane de lei, prin care să venim în sprijinul sportivilor noștri. Apreciem fiecare sportiv albaiulian, indiferent de disciplina pe care și-a ales-o și în care avem convingerea că poate deveni cel mai bun! Vom sprijini constant toate secțiile existente: atletism, haltere, judo, box, powerlifting, culturism, tenis de masă, orientare.

De asemenea, am început discuțiile cu doamna Miriam Bulgaru, locul 347 WTA, pentru Înființarea unei secții de tenis în cadrul CSM, disciplină sportivă pentru care avem tot mai multe solicitări în ultima perioadă.”, a scris primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea