Rămâi conectat

Actualitate

Florin Cîțu anunță când se va RENUNȚA la masca obligatorie. „Fac apel la toată lumea, să susțină vaccinarea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Cîțu a declarat vineri, la Cluj-Napoca, că eliminarea obligativității măștii de protecție se va produce doar după ce se vaccinează populația.

„Sustin campania de vaccinare, trebuie sa ne vaccinam. Fac apel la toata lumea sa sustina vaccinarea. Trebuie sa ne vaccinam daca vrem sa deschidem economia (…) vin vaccinurile, ne vaccinam cu totii si putem trece si la faza fara masca”, a declarat premierul.

De asemenea, Premierul României asigură că economia nu va fi oprită complet pentru că fenomenul economic conduce la un „cost psihic al societății”.

„Asta vreau să asigur romanii, Guvernarea continua. Actul de guvernare e unul iar discuțiile politice e altceva.

PNL e un partid puternic. E singurul partid care si-a asumat singur guvernarea in aceasta perioada grea. A facut-o foarte bine. PNL a reușit performanța ca intr-un an de criza să aibă cea mai mare creștere din UE in semestrul 4.

E un partid ce m-a investit pe mine sa duc mai departe si sa promovez principiile liberale. PNL susține coaliția in acești 4 ani de zile. Mesajul președintelui PNL e foarte clar.

Politica de testare a dat rezultate mixte. Avem tari precum slovacia care nu a avut rezultate foarte bune. România sta mai bine. Am avut un val trei care nu a fost asa de dur. Acest val trei este pe scadere. Cred ca am gasit un echilibru.

Am spus ca e f important sa nu mai închidem economia. E vorba de costul psihic al societății. Persoane ce își pierd postul, persoane ce nu se mai pot angaja.

Stiti ca anul trecut opoziția cerea sa ne închidem. Am arătat in perioada asta ca economia poate functiona. Asa am avut creșteri la buget. Acelasi principiu il aplicam si astazi. Pentru oameni sanatosi ai nevoie de oameni sănătoși si invers. Ele merg impreună”, a spus premierul.

”Am spus ca in acest moment, am creat o coalitie puternică, despre care am spus ca va sta cel puțin 4 ani la guvernare. PNL e cel mai important in coalitie. Are premierul in coalitie. Dar la acet moment nu exista decis un congres.

Am spus ca sunt criticat zilnic de opozitie. Atata tot. De un an de zile vorbește domnul Ciolacu. Acum avem o nouă voce care se alătură”, a explicat Cîțu răspunzând la o întrebare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea