Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| Șofer din Alba, implicat într-un ACCIDENT rutier în zona Șelimbăr. Un copilaș de 8 ani a fost rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident rutier între două autoturisme pe DN1, în zona intersecției cu Șelimbăr, la Extaz. Un copilaș de 8 ani a fost rănit și transportat la spital.

Din primele cercetări efectuate la fata locului se pare ca ambele mașini se deplasau pe direcția Vâlcea – Sibiu, iar unul dintre șoferi (un bărbat de 24 de ani din HD) nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și a intrat in coliziune cu un auto condus de un bărbat de 35 de ani, din Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

”Din accident a rezultat rănită unui copil de 8 ani. Momentan traficul este ușor îngreunat. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

La fața locului a intervenit și două echipaje ale SAJ Sibiu

”SAJ Sibiu a trimis doua echipaje tip C si B la un accident rutier pe DN1 Selimbar la iesire spre VL unde doua autoturisme au intrat in coliziune .Echipajele SAJ au asigurat asistenta medicală de urgență la 6 persoane.
Patru adulți și doi copii. Un băiat de 8 ani a prezentat un traumatism facial si dureri abdominale si a fost condus la CPU Luther, fiind insotit de către mama. Ceilalți refuza transportul la spital, fetita de 10 ani si inca trei adulți.
La intervenție a participat si un echipaj ISU ,care ulterior a fost direcționat spre alta solicitare i localitatea Avrig.”, transmite purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu, Genu Scridon.

sursa: oradesibiu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea