Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Șofer din Alba, implicat într-un ACCIDENT rutier în zona Șelimbăr. Un copilaș de 8 ani a fost rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident rutier între două autoturisme pe DN1, în zona intersecției cu Șelimbăr, la Extaz. Un copilaș de 8 ani a fost rănit și transportat la spital.

Din primele cercetări efectuate la fata locului se pare ca ambele mașini se deplasau pe direcția Vâlcea – Sibiu, iar unul dintre șoferi (un bărbat de 24 de ani din HD) nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și a intrat in coliziune cu un auto condus de un bărbat de 35 de ani, din Alba.

YouTube video

”Din accident a rezultat rănită unui copil de 8 ani. Momentan traficul este ușor îngreunat. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

La fața locului a intervenit și două echipaje ale SAJ Sibiu

”SAJ Sibiu a trimis doua echipaje tip C si B la un accident rutier pe DN1 Selimbar la iesire spre VL unde doua autoturisme au intrat in coliziune .Echipajele SAJ au asigurat asistenta medicală de urgență la 6 persoane.
Patru adulți și doi copii. Un băiat de 8 ani a prezentat un traumatism facial si dureri abdominale si a fost condus la CPU Luther, fiind insotit de către mama. Ceilalți refuza transportul la spital, fetita de 10 ani si inca trei adulți.
La intervenție a participat si un echipaj ISU ,care ulterior a fost direcționat spre alta solicitare i localitatea Avrig.”, transmite purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu, Genu Scridon.

sursa: oradesibiu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea