Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Și-a bătut fosta iubită în timp ce își strângea bebelușul în brațe: Un tânăr din Sebeș, REȚINUT de polițiști pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Câmpeni l-au reținut pe un bărbat care și-ar fi agresat fosta concubina, în zona autogării din Sebeș. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

Polițiștii din Sebeș au reținut un bărbat care și-a agresat concubina. Incidentul a avut loc in autogara din Sebeș, iar femeia avea în brațe un copil în vârstă de 8 luni.

La data de 15 martie 2021, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 23 de ani, din Sebeș, care este cercetat pentru fapte de violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 15 martie 2021, în timp ce se afla în zona autogării din Sebeș, ar fi agresat-o pe fosta sa concubină, o tânără de 19 ani, aplicându-i lovituri cu pumnii, în zona capului, cu toate că tânăra ținea, în brațe, un copil în vârstă de 8 luni.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, în luna februarie a acestui an, polițiștii au emis pe numele său un ordin provizoriu de protecție.

În cursul zilei de azi, 16 martie, acesta va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative

Bogdan Ilea

Publicat

în

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative În mini-vacanță un efectiv de peste 180 de polițiști sunt pregătiți să asigure liniștea și ordinea publică. IPJ Alba a transmis și un set de recomandări pentru a preveni evenimentele negative. În perioada 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea