Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, vicepreşedinte PNL Alba – alegeri 2012: Competenţa USL vs. politicianismul şi „poveştile” PDL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    USL Alba şi candidatul acesteia la Consiliul Judeţean, Teodor Atanasiu, au lansat strategia de dezvoltare pentru judeţul Alba. Este o direcţie clară pentru un judeţ văduvit până acum, sub conducerea PDL-Dumitrel, de locuri de muncă şi investiţii. Cel mai important lucru e că această strategie a USL schimbă priorităţile: pune locurile de muncă pe primul loc. E o strategie care arată foarte clar potenţialul ce nu e pus în valoare la noi în Alba: meseriaşi, profesionişti, mână de lucru calificată, tineri care pleacă, resurse nefolosite, o agricultură pierdută din vedere.
La toate acestea, prima reacţie a PDL a fost atacul politicianist. PDL-ului nu îi convine discuţia despre lipsa locurilor de muncă şi ar face orice ca să o ascundă. În disperarea de a băga mizeria sub preş şi-au ales însă cea mai greşită ţintă: profesionalismul şi verticalitatea unui om de calitate – Simion Creţu. Autorul atacului: senatorul Alexandru Pereş – un veşnic purtător de vorbe şi, cel mai important, capul politizării până la ultima femeie de serviciu a judeţului Alba.
Dumneavoastră, cetăţenii din Alba aveţi două variante: să vă uitaţi peste cariera celor doi oameni şi ce au făcut pentru acest judeţ. Într-o parte e domnul Creţu, autor alături de alţii ai strategiei de dezvoltare a USL şi un om de care se leagă meritele aducerii a zeci de milioane de euro pentru dezvoltare în Alba. De cealaltă parte, aveţi un individ ajuns în politică având la temelie familia politică a Securităţii, cea care a distrus milioane de vieţi în România, şi un „baron” al numirilor politice agresive în ultimii 3 ani în judeţul nostru. Aveţi de-o parte credibilitatea şi profesionalismul domnului Creţu, iar de cealaltă parte Pereş – omul care a numit apropiaţi politici, fără vreo valoare, probabil până la nivelul măturătorilor de pe stradă.
Cel mai curios este că un astfel de personaj al PDL, Pereş, acest politruc veritabil al vieţii politice din Alba îşi permite să facă acuze, culmea!, despre „politizare” unui om care e în opoziţie şi care e recunoscut de toată lumea ca un expert! Halal politicianism! El, Pereş, conduce operaţiunea de „portocalizare” de la doctori până la profesori, şi de la secretare până la ultimul funcţionar şi tocmai el îşi permite să ridice piatra!
Cam asta e alegerea pe care o aveţi dvs, oamenii din Alba de făcut în 2012: de-o parte oameni serioşi ai USL care au demonstrat că au făcut ceva şi ştiu să facă, iar în partea cealaltă politrucii PDL, „povestitori”, oameni care ştiu doar propagandă de partid şi care sunt cartea de vizită a lui Dumitrel şi Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizare la Școala Gimnazială Ciuruleasa: Sală de sport dotată cu echipamente noi. Licitația de peste 40.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizare la Școala Gimnazială Ciuruleasa: Sală de sport dotată cu echipamente noi. Licitația de peste 40.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Ciuruleasa, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea sălii de sport a școlii gimnaziale. Citește și: Modernizarea infrastructurii digitale a Școlii Gimnaziale „Ioan Maiorescu” din Bucerdea Grânoasă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea