Ziarul Unirea

Florin Roman, vicepreşedinte PNL Alba – alegeri 2012: Competenţa USL vs. politicianismul şi „poveştile” PDL

    USL Alba şi candidatul acesteia la Consiliul Judeţean, Teodor Atanasiu, au lansat strategia de dezvoltare pentru judeţul Alba. Este o direcţie clară pentru un judeţ văduvit până acum, sub conducerea PDL-Dumitrel, de locuri de muncă şi investiţii. Cel mai important lucru e că această strategie a USL schimbă priorităţile: pune locurile de muncă pe primul loc. E o strategie care arată foarte clar potenţialul ce nu e pus în valoare la noi în Alba: meseriaşi, profesionişti, mână de lucru calificată, tineri care pleacă, resurse nefolosite, o agricultură pierdută din vedere.
La toate acestea, prima reacţie a PDL a fost atacul politicianist. PDL-ului nu îi convine discuţia despre lipsa locurilor de muncă şi ar face orice ca să o ascundă. În disperarea de a băga mizeria sub preş şi-au ales însă cea mai greşită ţintă: profesionalismul şi verticalitatea unui om de calitate – Simion Creţu. Autorul atacului: senatorul Alexandru Pereş – un veşnic purtător de vorbe şi, cel mai important, capul politizării până la ultima femeie de serviciu a judeţului Alba.
Dumneavoastră, cetăţenii din Alba aveţi două variante: să vă uitaţi peste cariera celor doi oameni şi ce au făcut pentru acest judeţ. Într-o parte e domnul Creţu, autor alături de alţii ai strategiei de dezvoltare a USL şi un om de care se leagă meritele aducerii a zeci de milioane de euro pentru dezvoltare în Alba. De cealaltă parte, aveţi un individ ajuns în politică având la temelie familia politică a Securităţii, cea care a distrus milioane de vieţi în România, şi un „baron” al numirilor politice agresive în ultimii 3 ani în judeţul nostru. Aveţi de-o parte credibilitatea şi profesionalismul domnului Creţu, iar de cealaltă parte Pereş – omul care a numit apropiaţi politici, fără vreo valoare, probabil până la nivelul măturătorilor de pe stradă.
Cel mai curios este că un astfel de personaj al PDL, Pereş, acest politruc veritabil al vieţii politice din Alba îşi permite să facă acuze, culmea!, despre „politizare” unui om care e în opoziţie şi care e recunoscut de toată lumea ca un expert! Halal politicianism! El, Pereş, conduce operaţiunea de „portocalizare” de la doctori până la profesori, şi de la secretare până la ultimul funcţionar şi tocmai el îşi permite să ridice piatra!
Cam asta e alegerea pe care o aveţi dvs, oamenii din Alba de făcut în 2012: de-o parte oameni serioşi ai USL care au demonstrat că au făcut ceva şi ştiu să facă, iar în partea cealaltă politrucii PDL, „povestitori”, oameni care ştiu doar propagandă de partid şi care sunt cartea de vizită a lui Dumitrel şi Hava.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Besnik 30 martie 2012 at 22:48

Domnul Cretu si USL vine cu o strategie de dezvoltare viabila pentru judet, pe cand cei din PDL nu au nimic. Prin munca pe care o desfasoara dumnul Cretu se aduc milioane de euro in judet, si se ofera consultanta si se incearca sa se gaseasca parteneri pentru firmele din judet si din zona centru pentru asi dezvolta afacerile si pentru a reusi firmele sa intre pe piete puternice.

taranul de la tara 31 martie 2012 at 0:34

Ni ma ,ca chiar eu nu vreau s-o zic ,dar o zic ca asa e .

mr 31 martie 2012 at 9:32

iar se baga florinel singur in seama? asta nu vede ca nu da nimeni nici o ceapa degerata pe el!

Aurelian 31 martie 2012 at 9:51

Piticul Atomic, cum este cainele credinciois a lui Eutanasiu, ca ii copiaza si starea de spirit(ii frustrat acum ca si seful), sa pupa singur in fund, ca nu il mai baga nimeni in sama nici macar in PNL!

ardeleanul34 31 martie 2012 at 12:49

Iar fabulezi Aurelian.Ceea ce vorbesti tu poate exista la voi la PD-L, dupa cum se vede. Domnul Roman vine cu idei clare, care vor dezvolta municipiul si judetul!!!

Aurelian 31 martie 2012 at 21:27

Cred ca are idei, dar ma tem ca inainte de a publica ideile Piticului Atomic, trebuie sa fie analizate de psihiatru, pentru a putea pune un diagnostic precis!

Custi Ba 1 aprilie 2012 at 8:45

AIURELIENE – BURCUSE, daca „ala” se pupa singur in fund, atunci tu, „javra” fiind, prin analogie, te lingi si(n)gur in „ciondrel”…Custi Ba!

Luci_V 31 martie 2012 at 15:15

Sandor Peres este fiul tortionarului comunist Peres jr care a anchetat-o pe Doina Cornea. Nu are ce cauta in politica la 60 de ani si 20 de ani de stat in Parlament. Sa-si vada de nepoti si sa lase locul tinerilor

cl 31 martie 2012 at 18:23

inteleg ca cretu este candidat al usl pentru parlamentare? fara mari merite peres a fost votat de cateva ori pana acum pe cand cretu a fost numit intr-o functie (sper sa nu imi explice nimeni ce concurs a dat cretu pentru aceasta functie). milioanele de euro tov roman au fost aduse pentru ca dumitrel si hava si altii au facut proiecte nu din cauza ca cretu ii director la adr.

ANI 1 aprilie 2012 at 18:25

Aureliene, nu mai agita tata tu chiar nu vezi ca sobolanii pe care ii sustii atit de mult incep sa paraseasca corabia condusa de un chior( multi primari din judet actuali PDL s-au oferit sa sara in barca PNL dar au fost refuzati bineinteles, chiar si Hava se numara printre ei).Un partid cu renume precum PNL nu aduna toate scursurile societatii , si foarte bine fac. FELICITARI INTREGII ECHIPE JUDETENE PNL SI IMPLICIT USL.

Pic pic ! 1 aprilie 2012 at 19:31

Nu va fie frica, PDL-ul pica! Mai avem putin!

Comentariile sunt oprite