Rămâi conectat

Actualitate

Recordman de vârstă la vaccinarea anti-Covid-19, în Romania: A primit serul la 105 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bătrân de 105 ani, s-a vacinat anti-Covid-19, luni, în municipiul Gherla, acesta fiind printre cei mai în vârstă români care au primit serul.

“S-a vaccinat cel mai vârstnic gherlean (105 ani), domnul Rusu. Sănătate si mult bine!“, a scris primarul municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan, pe facebook.

Primarul a spus că Iosif Rusu a avut emoții, dar după vaccinare n-a avut nici un efect advers.

„Domnul Rusu Iosif, cel mai în vârstă cetățean al municipiului nostru și poate chiar din zona noastră, s-a prezentat la centru, a completat fișa, a scris și a citit fără ochelari. Doctorul de serviciu i-a verificat fișa medicală, aceasta fiind o chestiune de protocol care se face la oricine se vaccinează. S-a constatat că totul este în regulă și se poate vaccina, a intrat în cabină și a fost vaccinat. L-am întrebat ce simte, a spus că nu simte nimic, decât o înțepătură.

CITEȘTE ȘI: O femeie de 91 de ani, cea mai în vârstă persoană vaccinată, luni, la Blaj: 60 de persoane au primit serul în prima zi a etapei a doua

A recunoscut că are emoții, fiind un vaccin nou. După aceea a stat în zona post-vaccinare pentru 15 minute, nu a avut nicio reacție negativă, a primit adeverința iar peste 21 de zile, se va prezenta la rapel”, a declarat primarul Ovidiu Drăgan, citat de Monitorul de Cluj.

Sursa: newsweek.ro
Foto: Facebook- Ovidiu Dragan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea