Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Carosabil nou, piste de biciclete, trotuare și sistem video de monitorizare al traficului la Cugir. Primăria a semnat contractul de execuție pentru modernizarea infrastructurii stradale şi de transport public de călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Carosabil nou, piste de biciclete, trotuare și sistem video de monitorizare al traficului la Cugir. Primăria a semnat luni, 18 ianuarie 2021, contractul de execuție pentru modernizarea infrastructurii stradale şi de transport public de călători.

Primarul orașului Cugirului, Adrian Teban a semnat contractul de executie a celui mai complex proiect de dezvoltare al orașului Cugir, prin care administraţia locală va moderniza infrastructura stradală şi de transport public de călători.

Este vorba de proiectul „Reducerea emisiilor de carbon în orașul Cugir bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”, derulat pe fonduri europene.

Semnarea contractului a avut loc la Primăria Cugir, între edilul localității și reprezentanții firmelor asociate care au câștigat licitația publică, S.C Elis Pavaje- Vasile Goţa și S.C. Road Design- Dulcu Marius, fiind prezent și reprezentantul firmei care va implementa sistemele de management al traficului, S.C. Sintegra Security-Ciochină Florian.

CITEȘTE ȘI: Cugir, Horea și Ohaba în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

”Este un proiect la care muncim de mult timp, în 2016 am început pregătirea, am semnat contractul de finanțare în 2019 și acum semnăm contractul de execuție a lucrărilor. Termenul de execuție este de 18 luni, dintre care 3 sunt pentru proiectare.

Principalele lucrări pe care le avem în vedere sunt modernizarea străzilor Victoriei, Ion Creangă, Ion Budai-Deleanu, Stadionului, Tineretului, Griviței, Rozelor, Alexandru Sahia, Nicolae Bălcescu, Râul Mic, Mihai Viteazul, 1 decembrie 1918 și Principală din Vinerea. Pe toate aceste străzi se va moderniza partea carosabilă, se vor amenaja piste de biciclete, trotuarele. Avem de asemenea un sistem de monitorizare video și un sistem de management al traficului. Putem spune că axul principal al orașului, de la intrarea în Vinerea până în fața primăriei va fi modernizat.

Dacă vom reuși să finalizăm și procedura pentru iluminatul public, lucrurile vor putea avansa destul de repede”, a spus Adrian Teban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea