Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Magia Crăciunului vine din suflet: Pompierii din Câmpeni au dus alimente și cadouri celor trei copilași rămași orfani după accidentul care le-a răpit tatăl

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din orașul Câmpeni au dus marți ajutoare financiare, alimente și daruri de Crăciun unor familii din comuna Scărișoara, în special unei femei și celor 3 copilași care au rămas fără tata după tragedia din urmă cu 2 săptămâni, când acesta a căzut de pe un brad si a murit.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Femeia le-a mulțumit din suflet pentru implicare atât autorităților, șefului de post din comună, tuturor oamenilor care au ajutat-o în tot acest timp și unui angajat ISU din Scărisoara care după aceasta tragedie a fost alături de familia greu încercată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim tragedia care l-a răpit pe capul familiei s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni în satul Runc, din comuna Scărisoara. Bărbatul de 46 ani a căzut de pe un brad de la aproximativ 20 de metri și a murit pe loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea