Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Mesajul unui veteran de 99 de ani, de 1 decembrie 2020: „Dacă eram liberi, atunci era bine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un veteran, în vârstă de 99 de ani, nu a putut fi oprit de pandemie, fiind prezent la ceremonia de arborare a drapelului național, în Piața Tricolorului.

MESAJE de ZIUA NAȚIONALĂ, 1 DECEMBRIE 2020

„Să meargă înainte, în afară de boala asta care este peste noi, aici. Asta ne pune la pământ. În rest, toate bune, slavă Domnului”, este mesajul, cu ocazia Zilei Naționale, transmis de către veteranul Deac Laurean.

Întrebat dacă a fost mai bine în timpul războiului sau în timpul pandemiei, acesta a spus că „nici atunci nu a fost bine, nici acum nu e bine cu boala. Dacă eram liberi, atunci era bine, că era lume mai multă aici. Am mai fost și altă dată și a fost lume din toată țara, acum, mai puțini, dar toate bune.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea