Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Trei ani de la TRAGEDIA în care un militar a murit ELECTROCUTAT în gara de la Alba Iulia, în timpul descărcării unor tancuri aduse pentru parada de 1 Decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 2021 se împlinesc trei ani de la tragedia care s-a petrecut în preajma Zilei Naționale a României când, pe data de 23 noiembrie 2018, un militar care ajuta la descărcatul tancurilor pentru paradă a fost electrocutat mortal, chiar sub ochii colegilor săi.

Astfel, pentru ca numele său să nu fie uitat, camarazii săi au scris și postat un mesaj în amintirea sa, pe o pagină de socializare din mediul online.

CITEȘTE ȘI : FOTO/ VIDEO ȘOCANTE: Accident MORTAL în Gara din Alba Iulia: Un militar a murit ELECTROCUTAT, în timpul descărcării unor tancuri aduse pentru parada de 1 Decembrie

,,Rămas bun, camarade! Nu te vom uita niciodată! Plutonierul Alexandru Orosz avea 33 ani din care 11 ani ca militar în Armata României. Era tatăl unei fetiţe de 5 ani.

Militar veteran, Alexandru a executat o misiune în teatrul de operaţii din Afganistan în 2012 alături de militarii Batalionului 300 Infanterie din Galaţi.

YouTube video

Plutonierul Orosz era mecanic conductor pe Sistemul antiaerian GEPARD la Batalionului 3 Apărare Antiaeriană din Turda şi executa în aceea dimineaţă o misiune în cadrul detaşamentului destinat debarcării tehnicii militare în gara Alba Iulia pentru a participa la Ceremonia militară de 1 Decembrie.

Alexandru a fost electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

YouTube video

Colegii au apelat serviciul de urgenta 112, iar a fața locului s-a prezentat un echipaj al SMURD, care a constatat decesul. Militarii Armatei României își exprimă regretul pentru acest tragic accident și sunt alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” A fost mesajul scris de către camarazii săi, în amintirea acestei zile negre, care s-a petrecut acum doi ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri de parcare rămase libere, pe mai multe străzi din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri de parcare rămase libere, pe mai multe străzi din municipiu Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, în conformitate cu Regulamentul de închiriere a parcărilor amenajate din municipiul Aiud, va organiza în data de 29 mai 2024 (miercuri) licitaţie publică cu strigare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea