Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șefă de promoție a anului 2014 la Colegiul Național Militar din Alba Iulia, ajunsă medic specialist în dermatovenerologie la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Care a fost „rețeta succesului” în carieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale, printr-o postare în mediul online, face cunoscut ocuparea unui post la Spitalul Militar din Cluj Napoca, de către o absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, șefă de promoție a anului 2014.

„Căpitan medic Morar Teodora, rețeta succesului în carieră

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba-Iulia, promoția 2008 și a Institutului Medico-Militar Târgu-Mureș, ca șef de promoție în anul 2014, căpitanul medic Morar Teodora, medic specialist dermatovenerologie, a susținut de curând examenul pentru ocuparea unui post în cabinetul de dermatovenerologie din ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin papilian” Cluj-Napoca. Ne bucurăm pentru că face parte din colectivul nostru, aducând un plus de prospețime dar și valoare acestuia. În anul 2018 a încheiat rezidențiatul, obținând cea mai mare notă la repartiție.

Este absolventă a „Cursului de ecografie cutanată”, organizat de European Academy of Dermatology and Venerology, la Madrid în anul 2019.

Cabinetul de dermatovenerologie din cadrul spitalului beneficiază începând cu anul 2019 de aparatură modernă, precum Sistemul automat de dermatoscopie Dermo-ScanX2 (care se adresează atât pacienților care doresc o evaluare completă a nevilor melanocitari de pe corp, în scop preventiv, cât și pacienților cu risc de a dezvolta cancere cutanate), cabina de fototerapie UVA/UVB-NB și lampa de fototerapie UVA1 (utile în tratarea unor afecțiuni dermatologice precum psoriasis, dermatita atopică, vitiligo, eczemă dishidrotică, morfee, prurigo, Mycosis fungoides, mastocitoze cutanate, etc).

Pe lângă consultațiile de specialitate, activitatea de zi cu zi a medicului se axează pe urmărirea și înregistrarea nevilor melanocitari (alunițe) utilizând sistemul automat de dermatoscopie Dermo-ScanX2, cât și de coordonarea și personalizarea tratamentelor pacienților ce necesită fototerapie.

Îi dorim succes în activitate!”, au transmis reprezentanții paginii „Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii din Alba, rezultate deosebite la faza națională a olimpiadei de limba franceză: Locul III pentru Dumitru Philip de la HCC Alba Iulia. Cine a obținut mențiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii din Alba, rezultate deosebite la faza națională a olimpiadei de limba franceză: Locul III pentru Dumitru Philip de la HCC Alba Iulia. Cine a obținut mențiune Elevii din Alba au obținut rezultate deosebite la faza națională a olimpiadei de limba franceză, aceștia obținând locul III prin reprezentantul Colegiului Național HCC Alba Iulia și trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea