Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Delegația Ambasadei Indoneziei în România, vizită la fabricile de armament și muniție din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegatie a Ambasadei Indoneziei la București condusă de ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar, Excelența Sa dl Muhammad Amhar Azeth a efectuat la sfârșitul săptămânii trecute, o vizită la cele două fabrici de armament și muniție din Cugir: Societatea Uzina Mecanica și Fabrica de Arme.

Însoțiți de secretarul de stat din Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cugireanul Cristian Simu,(care răspunde de industria de apărare), reprezentanții diplomatici ai ambasadei indoneziene s-au întâlnit cu directorii generali ai celor două socități: ing. Marin Morariu și Grațian Duma, cu staff-urile de conducere ale respectivelor unități.

”Vizita a fost una informală, oaspeții din Indonezia fiind interesați de produsele fabricate la Cugir din perspectiva unei colaborări în plan economic. Atât ambasadorul cât și membrii delegației s-au arătat încântați de produsele marca Cugir prezentate pe standurile celor două expoziții.

S-a convenit ca o delegație de specialiști militari din Indonezia să viziteze în cel mai scurt timp România pentru stabilirea unor detalii tehnice. Un lucru bun în opinia noastră ce dovedește că ne aflăm pe harta țărilor producătoare de echipamente speciale”, ne-a declarant secretarul de stat, Cristian Simu.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul Un bărbat de 54 de ani din județul Alba a „plonjat” cu un autocamion în râul Olt, marți, 30 aprilie. Polițiștii rutieri au intervenit pe Drumul Național 7 CC, la un eveniment rutier, soldat doar cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea