Rămâi conectat

Ştirea zilei

Angajări fără CONCURS la Spitalul Municipal Blaj: 10 posturi de asistent medical, pe perioadă determinată. Condiții de participare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul Municipal Blaj angajează, fără concurs, pe perioadă determinată, 10 asistenți medicali. Data limită pentru depunerea dosarelor este 28 iulie 2020.

Spitalul Municipal Blaj, cu sediul în Blaj, strada Andrei Mureșanu, nr. 16, telefon 0258-710.941, anunță posibilitatea ocupării, fără concurs, în conformitate cu OMS nr. 905/2020, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, prin selecție de dosare, a 10 posturi de asistenți medicali. Condițiile de participare și conținutul dosarelor sunt afișate pe site-ul Spitalului Municipal Blaj, www.spitalblaj.ro/Anunțuri.

Documentele din dosar se depun scanate, la adresa de e-mail [email protected], până la data de 28.07.2020.Data selecției dosarelor: 29.07.2020. Rezultatele vor fi afișate în maximum 24 de ore de la data selecției.

În situația în care vor fi depuse mai multe dosare și vor fi admiși mai mulți candidați decât posturi disponibile, se organizează proba de interviu. La afișarea rezultatelor selecției dosarelor, se va publica data de organizare a interviurilor, dacă va fi cazul.

În situația în care, în urma selecției dosarelor, rămâne un singur candidat/post, acesta va fi declarat admis, fără a mai fi organizată proba de interviu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea