Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Batalionul 136 Geniu „Apulum”, dislocat la Sibiu pentru a executa misiuni de reabilitare a infrastructurii unui poligon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Batalionul 136 Geniu „Apulum” a fost dislocat la un poligon din Sibiu pentru a executa misiuni de reabilitare a infrastructurii poligonului. Datorită experienței batalionului, aceștia vor termina misiunea într-un timp relativ scurt, urmând să fie dislocați într-un alt poligon de instrucție din Sibiu.

„Un detaşament de militari din Batalionul 136 Geniu „Apulum” execută misiuni de reabilitare a infrastructurii din poligonul “Perii Dăii” aparținând Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Printre cele mai importante sarcini se numără: reprofilarea unui sector de drum de aproximativ 500m, repararea unor podețe de trecere și lucrări de amenajare a poligonului de luptă urbană în care studenții se vor instrui.

Experiența acumulată în cadrul instruirii de acest tip a geniștilor din Alba Iulia, precum și dotarea cu tehnică modernă a grupei de mașini drumuri le-a permis militarilor să îndeplinească sarcinile specifice într-un timp relativ scurt, astfel încât, incepand cu săptămâna următoare ,să fie dislocați într-un alt poligon de instrucție din Sibiu, poligonul Poplaca”, arată o postare a paginii Forțelor Terestre Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea