Batalionul 136 Geniu „Apulum”, dislocat la Sibiu pentru a executa misiuni de reabilitare a infrastructurii unui poligon

Batalionul 136 Geniu „Apulum” a fost dislocat la un poligon din Sibiu pentru a executa misiuni de reabilitare a infrastructurii poligonului. Datorită experienței batalionului, aceștia vor termina misiunea într-un timp relativ scurt, urmând să fie dislocați într-un alt poligon de instrucție din Sibiu.

„Un detaşament de militari din Batalionul 136 Geniu „Apulum” execută misiuni de reabilitare a infrastructurii din poligonul “Perii Dăii” aparținând Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Printre cele mai importante sarcini se numără: reprofilarea unui sector de drum de aproximativ 500m, repararea unor podețe de trecere și lucrări de amenajare a poligonului de luptă urbană în care studenții se vor instrui.

ELIT

Experiența acumulată în cadrul instruirii de acest tip a geniștilor din Alba Iulia, precum și dotarea cu tehnică modernă a grupei de mașini drumuri le-a permis militarilor să îndeplinească sarcinile specifice într-un timp relativ scurt, astfel încât, incepand cu săptămâna următoare ,să fie dislocați într-un alt poligon de instrucție din Sibiu, poligonul Poplaca”, arată o postare a paginii Forțelor Terestre Române.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419