Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Și-a agresat soția și soacra: Dosar penal și ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Galda de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Poliția din Galda de Jos a emis un ordin provizoriu de protecție față de un bărbat care și-ar fi agresat soția și soacra. Acestuia i s-a întocmit dosar penal și este cercetat pentru violență în familie.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au emis un ordin provizoriu de protecție față de un bărbat care și-ar fi agresat atât soția, cât și soacra. Este cercetat pentru violență în familie și a fost îndepărtat din locuință.

În seara zilei de joi, 2 iulie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, de către o femeie din comuna Cricău, cu privire la faptul că, atât ea cât și mama sa au fost agresate de soțul ei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soția și soacra, le-ar fi tras de păr și le-ar fi lovit, pe amândouă.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femei a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să nu se apropie de victimele sale și să părăsească locuința comună.

Totodată, față de acesta, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni Premieră la Câmpeni, în Munții Apuseni, acolo unde Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc a fost deschis astăzi 1 octombrie 2024. Acesta va beneficia de aportul unui profesionist de înaltă clasă, în persoana domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea