Rămâi conectat

Actualitate

Raed Arafat, după a treia zi consecutivă cu peste 200 de cazuri de COVID-19: Situația s-a deteriorat. Regulile de distantare si igiena trebuie respectate!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a afirmat că în ultimele zile, situaţia infecţiilor cu SARS-COV2 şi în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat. Este a treia zi consecutivă în care s-au înregistrat peste 200 de cazuri de infectare cu coronavirus în România. 

Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la astfel de situatie insa depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu.

Regulile de distantare si igiena trebuie respectate! Nu va lasati influentati de parerile neavizate si de dezinformarile din mediul retelelor de socializare”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Solstițiul de iarnă în 2024 | Când debutează iarna astronomică: Ziua este cea mai scurtă din an, iar noaptea cea mai lungă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Solstițiul de iarnă în 2024 | Când debutează iarna astronomică: Ziua este cea mai scurtă din an, iar noaptea cea mai lungă Solstițiul de iarnă 2024 marchează începutul iernii astronomice. Mai exact, solstițiul de iarnă este cea mai scurtă zi din an. În fiecare an, în ziua solstițiului de iarnă, românii respectă și acum numeroase […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea