(P) Cum să configurați un televizor LG
Nu vă pierdeți în numeroasele meniuri de pe televizoarele inteligente LG. Folosiți acest ghid pentru setări LG TV, care vă va arăta ce să activați și dezactivați pentru o configurare simplă și rapidă.
Despre televizoarele LG
LG lansează o mulțime de televizoare în fiecare an, probabil mai mult decât orice alt producător. Cele mai multe dintre ele sunt accesibile și oferă un raport calitate-preț bun, în comparație cu concurența lor.
În ultimii ani, brandul a devenit cunoscut pentru televizoarele LG OLED și IPS. OLED-urile lor sunt deosebit de notabile pentru că sunt primele de acest fel distribuite pe scară largă.
Despre platforma WebOX LG
Platforma inteligentă WebOS de la LG nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor, dar este încă una dintre cele mai căutate platforme din jur. Încă de acum câțiva ani, platforma LG era cea mai bună soluție de pe piață. Deși concurența s-a consolidat de atunci, actualizările de rutină i-au permis să rămână în topul sistemelor de operare TV.
Deși este foarte asemănătoare din punct de vedere vizual cu versiunea lansată prima dată, versiunea din 2020 este mult mai stabilă, mai receptivă și este platforma inteligentă cea mai puțin predispusă la încetinire.
Deși WebOS nu s-a schimbat mult de la prima introducere, acesta este un lucru destul de bun. Este colorat, iar animațiile sale sunt intuitive și plăcute vizual. Funcțiile sunt rapide și adaptabile, și nu vă țin mult în așteptare.
Aplicații și caracteristici
Magazinul de conținut sau Appstore-ul LG deține aproape orice aplicație de care ați putea avea nevoie pe un televizor inteligent. Aplicațiile esențiale precum Netflix, YouTube și Amazon Video sunt instalate în mod implicit, iar gama de aplicații se extinde continuu. În general, televizoarele LG au una dintre cele mai extinse selecții de aplicații disponibile pe orice platformă inteligentă.
Cum să configurați un televizor LG
Prima dată când porniți televizorul inteligent LG, veți trece printr-un proces inițial de configurare. Configurarea televizorului este simplă, dar va trebui să setați câteva aspecte de la bun început.
1. Începeți procesul de configurare. Începeți prin a apăsa butonul Enter. Chiar dacă nu este explicat în mod explicit, tocmai ați asociat telecomanda cu televizorul.
2. Introduceți informațiile despre limbă și ceas. Primele informații pe care trebuie să le furnizați sunt limba și fusul orar. Pe lângă determinarea limbii implicite pentru meniurile dvs. și setarea ceasului, acest lucru ajută la stabilirea locației pentru televizor.
3. Selectați mediul de acasă. Puteți configura televizorul dvs. pentru vizionare acasă sau pentru afișare în magazin, cel din urmă amplificând luminozitatea și contrastul. Modul magazin arată mai bine pe raft, sub lumini fluorescente dure, dar în camera de zi nu vor arăta la fel de bine. Dacă aveți îndoieli, selectați modul de acasă.
4. Selectați rețeaua dvs. Televizoarele inteligente se bazează pe conectivitatea la internet, deci va trebui să vă configurați conexiunea la rețea. Indiferent dacă doriți să mergeți fără fir sau să utilizați o conexiune Ethernet cu fir, va trebui să selectați tipul de rețea. Indiferent dacă doriți să utilizați în principal o conexiune LAN cu fir, este totuși o idee bună să începeți prin a vă conecta la Wi-Fi, astfel încât să vă puteți conecta înainte de a vă apuca de montarea cablurilor.
5. Introduceți parola Wi-Fi. După ce aveți rețeaua selectată, va trebui să introduceți parola pentru a termina conexiunea la Wi-Fi. Utilizați tastatura de pe ecran și comenzile direcționale de pe telecomandă pentru a vă autentifica.
6. De acord cu termenii și condițiile. Serviciile conectate utilizează informațiile dvs. pentru a oferi recomandări și servicii mai bune, astfel încât va trebui să fiți de acord cu avizul legal și politica de confidențialitate a LG înainte de a utiliza televizorul inteligent. O parte din lucrurile cu care sunteți de acord: permiteți serviciilor conectate să acceseze cookie-uri și date și permiteți controalele vocale ale LG să interacționeze cu diferitele aplicații și servicii pe care le instalați. Unele dintre setările de confidențialitate pot fi modificate mai târziu în setări – puteți renunța la unele anunțuri, de exemplu – dar va trebui să fiți de acord cu termenii de bază pentru a începe.
7. Gata de vizionare. Cu rețeaua conectată și cu acordurile încheiate, sunteți gata să începeți să vizionați.
sursa foto: emag.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
23 noiembrie 1940: România a semnat aderarea la Pactul Tripartit, alături de Germania, Italia și Japonia. Ce se urmărea prin acest act
23 noiembrie 1940: România a semnat aderarea la Pactul Tripartit, alături de Germania, Italia și Japonia. Ce se urmărea prin acest act La data de 23 noiembrie 1940 a avut loc aderarea României la Pactul Tripartit. Generalul Ion Antonescu, şeful statului român între 1940-1944, a semnat, la Berlin adeziunea României la Pactul Tripartit împotriva Uniunii […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Sportacum 4 zile
Sâmbătă, CIL Blaj – Metalurgistul Cugir, ultimul derby „de Alba” al anului | Vineri, pe „Cetate”, CSM Unirea – meci în nocturnă, CSU Alba Iulia, deplasare la Dej
-
Sportacum 2 zile
CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 2-2 (0-0) | Ultimul derby „de Alba” al anului, nedecis
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
23 noiembrie 1940: România a semnat aderarea la Pactul Tripartit, alături de Germania, Italia și Japonia. Ce se urmărea prin acest act