Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Acuzația lui Iohannis că PSD vrea să vândă Ardealul Ungariei, o strategie a PNL pentru a ieși din corzi și a da un K.O. social democraților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oare ce sa fie ?

Acuzatia de ieri a lui Klaus Iohannis, cum ca PSD s-a inteles cu Viktor Orban sa vanda Ardealul Ungariei este una extrem de grava. Mai ales intr-o zi in care trebuia sa ii cinstim pe toti Veteranii nostri.

Cred ca este o strategie a PNL si a lui Iohannis, pentru a iesi din corzi si pentru a da un K.O. PSD-ului.

E clar ca Iohannis si ,,Guvernul Meu” nu mai pot gestiona guvernarea si vor ingropa economia Romaniei. Se pare ca PNL-ul si Iohannis au ales sa acapareze electoratul Tribunului si al partidului ultranationalist.

TEAPA: romanii nu mai pot fi inselati. PD-istii din PNL si nu numai au avut aproape tot timpul intelegeri si colaborari ascunse cu cei din PSD, ca doar au aceeasi mama si tata: FSN. Pe de alta parte, daca ne uitam in urma, multi lideri marcanti ai PSD-ului nu au avut nici mama nici tata, calcand in picioare partidele mai mici cu care au fost la guvernare sau in opozitie pentru a-si atinge scopul: acapararea puterii.

De aceasta data e prea mult, acuzatiile sunt extrem de grave si nu vreau sa ma gandesc ca au existat asemenea intelegeri. Pentru noi, ardelenii, daca se dovedesc a fi reale aceste intelegeri, situatia este GRAVA!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea