Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Acuzația lui Iohannis că PSD vrea să vândă Ardealul Ungariei, o strategie a PNL pentru a ieși din corzi și a da un K.O. social democraților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Oare ce sa fie ?

Acuzatia de ieri a lui Klaus Iohannis, cum ca PSD s-a inteles cu Viktor Orban sa vanda Ardealul Ungariei este una extrem de grava. Mai ales intr-o zi in care trebuia sa ii cinstim pe toti Veteranii nostri.

Cred ca este o strategie a PNL si a lui Iohannis, pentru a iesi din corzi si pentru a da un K.O. PSD-ului.

E clar ca Iohannis si ,,Guvernul Meu” nu mai pot gestiona guvernarea si vor ingropa economia Romaniei. Se pare ca PNL-ul si Iohannis au ales sa acapareze electoratul Tribunului si al partidului ultranationalist.

TEAPA: romanii nu mai pot fi inselati. PD-istii din PNL si nu numai au avut aproape tot timpul intelegeri si colaborari ascunse cu cei din PSD, ca doar au aceeasi mama si tata: FSN. Pe de alta parte, daca ne uitam in urma, multi lideri marcanti ai PSD-ului nu au avut nici mama nici tata, calcand in picioare partidele mai mici cu care au fost la guvernare sau in opozitie pentru a-si atinge scopul: acapararea puterii.

De aceasta data e prea mult, acuzatiile sunt extrem de grave si nu vreau sa ma gandesc ca au existat asemenea intelegeri. Pentru noi, ardelenii, daca se dovedesc a fi reale aceste intelegeri, situatia este GRAVA!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în ședința de joi, 25 iulie 2024, un proiect care vizează suplimentarea numărului de posturi pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav cu asistent personal, începând cu data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea