Rămâi conectat

Actualitate

COVID-19 în lume: Peste 88.000 de decese, 1,5 milioane de cazuri de infectare și 330.000 de vindecări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 88.500 de pacienți cu Covid-19 au murit, în timp ce numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus din lume a ajuns la circa 1,5 milioane, iar 330.000 s-au vindecat, arată centralizările de pe Arcgis și Worldometer.

Peste 29% dintre cazuri sunt în Statele Unite (432.000), Spania, Italia și Germania au raportat fiecare peste 100.000 de infecții, iar cifrele oficiale din China au fost depășite și de Franța, care a ajuns la 83.000 de cazuri.

Italia, țara cea mai îndoliată din lume de pandemia de coronavirus, a înregistrat miercuri noi cifre încurajatoare, în special o scădere a bilanțului zilnic de decese și a numărului de pacienți internați la terapie intensivă.

sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea pensiilor nr.360/2023. Proiect de lege pentru corectarea nedreptăților pe care le-a provocat unor categorii de pensionari: Persoane cu dizabilități, mineri, ceferiști, siderurgiști și alții

Bera Larisa

Publicat

în

Legea pensiilor nr.360/2023. Proiect de lege pentru corectarea nedreptăților pe care le-a provocat unor categorii de pensionari: Persoane cu dizabilități, mineri, ceferiști, siderurgiști și alții Deputatul PNL, Florin Roman, a declarat, într-o aparație recentă la Radio Unirea FM că lucrează împreună cu colegii din partid la corectarea „nedreptăților” pe care le-a provocat noua lege a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea