Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mesajul tulburător al aiudeanului confirmat cu COVID-19, VICTIMĂ a bombei epidemiologice de la Centrul de Dializă: „Dumnezeu cu mila…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat, pacient al Centrului de Dializă situat în Bărăbanț, care este nevoit să facă această metodele de tratament de trei ori pe zi, a aflat în această zi că se numără printre cei zece pacienți care au fost confirmați cu noul coronavirus.

La aflarea acestei vești tulburătoare acesta și-a exprimat îngrijorarea față de viitorul devenit foarte incert din cauza unui dezastru epidemiologic, cauzat de niște persoane care au pus sute de vieți în pericol, printre care și a lui Lucian Domșa.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„La Centrul de dializă din Bărăbanț (Alba Iulia) acolo unde fac eu dializă de 3 ori pe săptămână, au fost depistate două cazuri de infecții cu Covid 19. Sâmbătă după-amiaza ne-au testat și pe noi, pacienții, plus medicii și asistentele. Azi au venit rezultatele, și au fost depistate aproximativ încă zece persoane pozitive, contaminate cu Covid 19, printre care și eu”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.

Lucian este pasionat de beletristică, postând pe contul său de Facebook bucăți dintr-un roman, initulat „Aneta”. Cu tristețe, a anunțat că episodul pe care l-a postat după această veste tulburătoare posibil să fie ultimul din seria sa, ajungând la partea cu numărul 47.

„Voi intra în izolare, e posibil ca acesta să fie ultimul episod din „Aneta” pe care-l voi posta, deși nu-mi doresc deloc acest lucru… Dumnezeu cu mila…”, așa și-a încheiat Lucian mesajul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea