Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alexandru Rafila: Am putea ajunge în Scenariul 4 săptămâna viitoare. Trendul descendent ar putea fi în a doua parte din mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 27 martie, în România s-a înregistrat cea mai mare creștere a noilor cazuri de coronavirus de la izbucnirea pandemiei, 263 de noi cazuri de îmbolnăvire fiind înregistrate, pacienții noi având vârstele cuprinsă între 0 și 94 de ani. Președintele Societății Române de Microbiologie, a declarat, joi, la Digi24, ca reacție la cea mai mare creștere a cazurilor din România:

„Era de asteptat. Noi am avut doua-trei zile cu stabilizarea numarului de cazuri insa nu puteam sa credem ca am ajuns la varful numarului de cazuri si sistam la un trend descrescator. Cu siguranta va mai continua acet trend crescator, dupa parerea mea pana dupa Pasti, dar e important sa fie cresterea modereta, adica sa nu se dubleze noile cazuri de la o zi la alta, ci sa fie suportabil pentru sistemul de sanatate.

Scenariul cel mai favorabil este ca in decurs de 7 zile ajungem la 2.000 de cazuri. Dar este foarte probabil ca acest scenariu sa fie depasit si sa atingem mai repede 2.000 de cazuri. Scenariul 4 inseamna ca sunt peste 2.000 de cazuri confirmate si exista posibilitatea sa fie activata si a treia linie de spitale.
Eu vad trendul descendent in a doua parte a lunii mai”

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea