Rămâi conectat

Actualitate

Victor Costache, ministrul Sănătății, recomandă românilor din Italia să NU vină acasă în vacanța de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Victor Costache, ministrul Sănătății, recomandă românilor din Italia să NU vină acasă în vacanța de Paștele 2020

Ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, a declarat ieri că românii din Italia care doresc să vină în țară în vacanța de Paști, vor intra în carantină timp de 15 zile, din cauza pericolului infectării cu Coronavirus.

Întrebat dacă se așteaptă la o creștere a numărului de cazuri de infectări cu coronavirus în perioada sărbătorilor de Paște, Victor Costache s-a arătat optimist, declarând:

”Sperăm să avem o creștere lentă, din câte am văzut, țările din Uniunea Europeană sau la nivel mondial, deocamdată în China s-a reușit o scădere, dar acolo a fost o creștere rapidă, o creștere exponențială la început, care acum s-a frânat”.

La această oră, în România au fost confirmate 6 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, ultimele două cazuri fiind diagnosticate în cursul zilei de miercuri, 4 martie.

Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID – 19 pot apela numărul 0800800358.

De asemenea, cetățenii români din străinătate pot solicita informații numărul de telefon: +4021.320.20.20.

La aceste linii telefonice pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

În județul Alba, numărul de telefon, pus la dispoziție de Direcția de Sănătate Publică Alba, dedicat clarificărilor, informărilor și sesizărilor legate de COVID-19 este 0745177795.

Surse: StirileProTv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Proprietarii de apartamente cu termopane, OBLIGAȚI să instaleze detectoare de gaz: Amenzi de până la 4.000 de lei pentru nerespectarea legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proprietarii de apartamente cu termopane, OBLIGAȚI să instaleze detectoare de gaz: Amenzi de până la 4.000 de lei pentru nerespectarea legii Românii care locuiesc în apartamente și utilizează aparatură casnică pe bază de gaze sunt obligați să instaleze detectoare de gaz, conform reglementărilor actuale. În caz contrar, cei care încalcă legea riscă amenzi uriașe, precum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea