Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL: PSD a finanțat construcția de școli închise

Ziarul Unirea

Publicat

în

În dorința de a raporta “realizarea de îndepliniri mărețe”, guvernul PSD a finanțat din bani guvernamentali sute de obiective, care fie au fost realizate din alte surse, fie au fost închise.

Cea mai des întâlnită este cea a finanțării de școli, creșe, grădinițe, în special din zona rurală, care au fost închise din cauza reducerii numărului de copii, tot de către PSD. Sunt și situații de finanțări pentru sedii de primării sau străzi secundare, care au fost finanțate din alte surse, iar apoi au fost suprapuse contractele pe PNDL.

Dezmățul banilor publici practicat în perioada PSD a încetat, iar controalele în teren dispuse de Ministerul Lucrărilor Publice arată că e nevoie de mai multă rigoare în gestionarea fondurilor publice. Am solicitat Ministerului Lucrărilor Publice să facă o inventariere a proiectelor finanțate, dar care au devenit spații goale sau abandonate, iar banii să fie folosiți spre proiecte fezabile și care chiar au nevoie de o finanțare reală.

Totodată, guvernul analizează inventarierea tuturor acestor spații, pentru ca ele să fie transferate comunităților locale, pentru a fi puse în valoare, ca centre culturale, medicale sau de îngrijire a persoanelor vârstnice sau cu dizabilități. Responsabilitatea este cuvântul de ordine a guvernării PNL, atunci când e vorba de gestionarea banului public și de investiții publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă USR îi cere ministrului PSD al Agriculturii să trimită de urgență Corpul de Control la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) care să ocupă de sistemele de irigații din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea