Rămâi conectat

Politică Administrație

Ludovic Orban: ”PSD a făcut varză sistemul de pensii…, nu e 100% sigur că pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ludovic Orban: ”PSD a făcut varză sistemul de pensii…, nu e 100% sigur că pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie”

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, într-un interviu pentru Hotnews, că nu e 100% sigur că pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie, deși, în prezent, sunt prevăzuți bani la buget pentru majorări.

Citește și: valoarea punctului de pensie

„Nu e 100% ( că vor crește pensiile de la 1 septembrie n.r.) Banii sunt prevăzuți în buget. Depinde de cum evoluează economia. De cum evoluează încăsările bugetare. În momentul în care iei o decizie să crești o pensie, un salariu, astea sunt chetluieli obligatorii. După majorare trebuie să ai extrem de multă precauție în luare acestor decizii.

De regulă, creșterile trebuie să fie legate de indicatorii economici. PSD a făcut varză sistemul de pensii”, a declarat Ludovic Orban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă USR îi cere ministrului PSD al Agriculturii să trimită de urgență Corpul de Control la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) care să ocupă de sistemele de irigații din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea