Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ȘOCANT| O fată de 17 ani, aflată pe trecerea de pietoni, SPULBERATĂ de mașina unui șofer neamț de 82 de ani. A oprit după 100 de m!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seara, o fată de 17 ani din localitatea Bobâlna, județul Cluj, a fost rănită grav după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un cetățean german în vârstă de 82 de ani. Șoferul a oprit mașina la 100 de metri de la locul impactului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Cluj, accidentul a avut loc pe DN1 C, în satul Sânicoara.

YouTube video

„Conducător auto, cetățean german, de 82 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani, din Bobâlna, județul Cluj care se afla în traversare regulementară, (…) a acroșat-o cu partea din față și a oprit la aproximativ 100 m după producerea impactului”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului fata a fost rănită grav, fiind transportată la spital. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Traficul în zona accidentului nu a fost afectat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea