Rămâi conectat

Sport

Mâine, ora 14.00, Viitorul Șelimbăr – Industria Galda de Jos | Vizitatorii, obligați la un rezultat pozitiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a reușit, în etapa anterioară, să câștige în premieră în fața fanilor, 5-2 cu SCM Zalău în meciul ultimelor clasate (cel mai clar succes al toamnei, cu un hat-trick al golgheterului Alexandru Cioară), însă nu-și permite sub nicio formă să plece cu mâna goală din deplasarea de vineri de la Cisnădie (penultimul joc extern al primei părți a campionatului), meci programat la ora 14.00, în etapa a 12-a a Ligii a 3-a.

Echipa condusă de Paul Ciucă este pe poziția a 15-a în ierarhie, cu o agoniseală precară, doar 7 puncte acumulate, retrogradarea reprezentând o amenințare reală pentru gruparea “galben-albastră”. Nici nou-promovata din Sibiu, condusă de fostul unirist Ioan Luca, nu se simte confortabil în ultima perioadă, alunecând în clasament până pe locul al 8-lea (15 puncte), după o serie nefastă cu 5 întâlniri în care nu a câștigat (doar trei puncte), având două remize sucesive în fața fanilor (1-1 cu Sticla Arieșul Turda și 2-2 cu Metalurgistul Cugir), runda a șasea fiind similară cu data ultimului succes (3-1 în 27 septembrie, acasă, cu CSC Sânmartin).

Din distribuția găldeană vor lipsi, din motive medicale, fundașii Fl. Schiau și Cioplântă, urmând a reveni însă S. Mureșan, Haiduc și Puha. “Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă experimentată, ce are gânduri de promovare. Noi mergem să ne jucăm șansa, să realizăm un rezultat pozitiv, care să ne ajute în obiectivul nostru, acela de salvare”, a menționat Daniel Lupșan, căpitanul Industriei.

Vizitatorii au un singur joc câștigat în deplasare în această toamnă, 3-1 la Odorheiu Secuiesc, în rest înregistrându-se 5 eșecuri în partidele disputate pe terenuri străine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea