Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Luceafărul Oradea – Unirea Alba Iulia 3-2 (2-0) | Înfrângere dramatică a „alb-negrilor”, Lăsconi – golul victoriei împotriva fostei echipe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a pierdut dramatic în fieful liderului, scor 2-3 (0-2), după ce a reușit să egaleze în a doua repriză, golul victoriei fiind marcat de ex-uniristul Daniel Lăsconi.

Într-o primă repriză dominată de gazde, în care Angeru a făcut minuni între buturi, amfitrionii au punctat prin  Mitrică (39, șut din 10-11 metri, la pasa lui Pașca) și Paraschiv (43, penalty, faultat Mitrică de R. Ivan). Oaspeții au avut o revenire de senzație, marcând în două rânduri, prin Mărgărit (64, a finalizat cu un șut de la 12 metri) și  Frăsineanu (73, după un șut centrare a lui Al. Giurgiu). Finalul a fost unul dramatic în care Lăsconi a adus toate punctele în contul primei clasate, prin reușita din minutul 85, prima a sa în tricoul „roș-albaștrilor”, la o greșeală în defensiva uniristă (centrare Paraschiv și reluare cu capul, din 7-8 metri, a fostului unirist, revenit după o accidentare).

*Mihai Manea: „Plecăm cu mâna goală, deși jucăm fotbal”

Aceleași fluctuații de concentare, ne-au costat azi punct sau puncte. În prima repriză am fost mai absenți, însă a doua am controlat-o, însă, în loc să fructificăm ocaziile avute, am greșit în defensivă și asta ne-a costat. E păcat că plecăm de fiecare dată cu mâna goală, deși jucăm fotbal„, a menționat Mihai Manea.

Luceafărul: F. David – Gunie, D. Pop, Core, Roș, Pașca, Peter, Mitrică, Maxin, Ludușan, G. Paraschiv; rezerve Răileanu, Papp, Maxim, Lasconi, Mintaș, F. Drăgan, Gheban. Antrenor Dragoș Militaru.

Unirea: Angeru – F. Morar (82, Joldeș), R. Ivan, Guț, Ad. Matei (61 Al. Giurgiu) – Petresc, Tat (49, Bârdea) – Fetița (86, Mateș), Selagea, Frăsineanu – Mărgărit; rezerve Sporea, Mardare, C. Avram. Antrenor Mihai Manea.

Foto: Teodor BIRIȘ, Jurnal Bihorean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea