Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, Industria Galda – SCM Zalău | Meciul disperării, între ultimele clasate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 14.00, la Galda de Jos, se înfruntă ultimele două clasate din Seria a 5-a, Industria Galda (4 puncte) și SCM Zalău (două puncte, după o penalizare de șase puncte), joc contând pentru etapa a 11-a a eșalonului terț.

Este practic disputa disperării între contracandidate la evitarea retrogradării, ce-și leagă speranțele de redresare tocmai de jocul direct, o adevărată “finală” a supraviețurii între codașele seriei.

Cu două înfrângeri consecutive la activ (una sub Drăgana) “lanterna roșie” din Sălaj vrea să dea lovitura în Alba, împotriva unei contracandidate din subsol, o victorie însemnând o inversare a pozițiilor din ierarhie.

*Găldenii – decimați de accidentări

Și de parcă n-ar fi fost deajunsă povara luptei pentru supraviețuire și evidenta foame de puncte, Industria Galda trebuie să suporte o adevărată criză de efectiv, apărarea fiind decimată de accidentări. Cum pe lângă S. Mureșan – suspendat, vor absenta D. Lupșan și Cioplântă (Haiduc este incert), plus Puha – răcit, antrenorul Paul Ciucă trebuie să apeleze la improvizații majore în compartimentul defensiv. Amfitrionii, cu o zestre precară în ierarhie după cel mai modest parcurs din istoria celor șase sezoane din Liga a 3-a, nu-și mai permit, în ciuda problemelor de lot, să mai pășească greșit și sunt obligați să cucerească toate punctele într-un joc devenit capital.

Este un meci de șase puncte, o finală în lupta pentru retrogradare. Sperăm să depășim momentele dificile și să obținem o victorie ce ar conta enorm în economia sezonului”, a transmis președintele Marcel Georgiu.

Va fi o confruntare încinsă între cea mai modestă echipă din serie pe teren propriu în această toamnă – Industria -, cu un singur punct adjudecat din  4 întâlniri în fața fanilor și SCM Zalău – singura echipă din Seria a 5-a ce s-a întors cu mâna goală din toate deplasările (4 înfrângeri)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia, în play-off-ul eșalonului terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Ungheni (locul 2, 45 de puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, în play-off. Gruparea albaiuliană s-a despărțit de antrenorul Bruno Vienescu, iar interimatul va fi asigurat de tandemul Nicolae Ghișa – Raul Unchiaș până la finele campionatului, când va fi instalat Alin Minteuan. CSU este singura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea