Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, Industria Galda – SCM Zalău | Meciul disperării, între ultimele clasate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, de la ora 14.00, la Galda de Jos, se înfruntă ultimele două clasate din Seria a 5-a, Industria Galda (4 puncte) și SCM Zalău (două puncte, după o penalizare de șase puncte), joc contând pentru etapa a 11-a a eșalonului terț.

Este practic disputa disperării între contracandidate la evitarea retrogradării, ce-și leagă speranțele de redresare tocmai de jocul direct, o adevărată “finală” a supraviețurii între codașele seriei.

Cu două înfrângeri consecutive la activ (una sub Drăgana) “lanterna roșie” din Sălaj vrea să dea lovitura în Alba, împotriva unei contracandidate din subsol, o victorie însemnând o inversare a pozițiilor din ierarhie.

*Găldenii – decimați de accidentări

Și de parcă n-ar fi fost deajunsă povara luptei pentru supraviețuire și evidenta foame de puncte, Industria Galda trebuie să suporte o adevărată criză de efectiv, apărarea fiind decimată de accidentări. Cum pe lângă S. Mureșan – suspendat, vor absenta D. Lupșan și Cioplântă (Haiduc este incert), plus Puha – răcit, antrenorul Paul Ciucă trebuie să apeleze la improvizații majore în compartimentul defensiv. Amfitrionii, cu o zestre precară în ierarhie după cel mai modest parcurs din istoria celor șase sezoane din Liga a 3-a, nu-și mai permit, în ciuda problemelor de lot, să mai pășească greșit și sunt obligați să cucerească toate punctele într-un joc devenit capital.

Este un meci de șase puncte, o finală în lupta pentru retrogradare. Sperăm să depășim momentele dificile și să obținem o victorie ce ar conta enorm în economia sezonului”, a transmis președintele Marcel Georgiu.

Va fi o confruntare încinsă între cea mai modestă echipă din serie pe teren propriu în această toamnă – Industria -, cu un singur punct adjudecat din  4 întâlniri în fața fanilor și SCM Zalău – singura echipă din Seria a 5-a ce s-a întors cu mâna goală din toate deplasările (4 înfrângeri)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea