Rămâi conectat

Sport

Sportivii de la Revolution Academy Alba – trei medalii de bronz la Campionatul European WKF kickboxing

Dan HENEGAR

Publicat

în

Reprezentanții Revolution Academy Alba au reușit să cucerească trei medalii de bronz la Campionatul European WKF de kickboxing de la Baia Mare.

Astfel, Cristian Marcu – la categoria -67 kilograme seniori, Cătălin Bera – la categoria 67 kilograme și Ștefan Costea – la categoria -75 kilograme seniori au urcat pe treapta a treia a podiumului.

Mă declar satisfacut de curajul și dorinta sportivilor mei de a deveni mai buni în competițiile de kickboxing. Obiectivul de a cuceri medali la acest campionat european a fost atins, urmează o perioadă de recuperare și pregătire pentru noile aventuri care ne așteaptă. Kickboxing-ul este un sport ce necesită măiestrie și o inimă de luptător. Pe această cale invit părinții să-și îndrepte copiii spre sport pentru a avea o educație sportivă și de a deprinde elemente de autoapărare”, a declarat antrenorul Alin Moldovan (Revolution Academy Alba).

La Campionatul European de kickboxing, organizat de Federația Mondială de kickboxing, lotul Revolution Academy Alba a fost compus din 4 sportivi care au reprezentat România. Dintre aceștia, Paul Tolaș nu a concurat, acuzând o problemă medicală (dureri lombare).

Ștefan Costea, la doar 17 ani, a luptat pentru prima dată la seniori, împotriva unor adversari cu experiență, însă în ciuda acestui lucru a cucerit medalia de bronz la categoria -75 kilograme K1. De asemenea, Cristian Marcu a avut un parcurs bun la Europene, câștigând bronzul după mai multe victorii (o accidentare în zona cervicală l-a oprit din înfruntarea cu un sportiv din Ucraina), albaiulianul cântărind doar 60 de kilograme și clasându-se pe locul al treilea la categoria 67 kilograme. Cătălin Bera, un tânăr de 17 ani, debutant la seniori, într-o competiției de o asemenea anvergură, s-a oprit în semifinale, unde a luptat cu un francez, multiplu campion la amatori, adjudecându-și medalia de bronz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea