Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

41 de elevi au fost anchetaţi anul trecut de poliţia din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În anul 2010, numărul minorilor cercetaţi pentru săvârşirea de infracţiuni a crescut cu 16%, de la 318 la 369, în timp ce numărul total al persoanelor cercetate pentru săvârşirea de infracţiuni a crescut cu 25% (de la 4.326 la 5.424). Prin urmare, numărul minorilor cercetaţi în anul 2010, reprezintă 6,8% din numărul total al persoanelor cercetate, în scădere faţă de 2009, când a reprezentat 7,4%, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.
Infracţionalitatea sesizată în mediul şcolar a crescut de la 30 infracţiuni în 2009 la 32 în cursul anului 2010. Dintre aceste infracţiuni, 19 au fost comise în incinta unităţilor de învăţământ. Numărul autorilor de infracţiuni în care au fost implicaţi elevi a crescut de la 35 în 2009, la 41 în perioada analizată, iar numărul victimelor acestor infracţiuni a crescut de la 29 la 34.
Infracţiunile sesizate în care au fost implicaţi elevi sunt: 15 furturi (ca şi în 2009), 12 infracţiuni contra persoanei (10 loviri sau alte violenţe, o tâlhărie şi o ameninţare) şi 5 alte infracţiuni. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea