Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, CFR Cluj 2 – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii” vizează primele puncte externe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia abordează încrezătoare confruntarea de pe “CMC”, cu echipa secundă a CFR-ului Cluj, mâine, de la ora 17.00, intenția “alb-negrilor” fiind de a-și trece în cont primele puncte externe ale sezonului.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri vine după o victorie netă pe “Cetate”, 3-0 cu CSC Sânmartin, importantă pentru moralul elevilor lui Mihai Manea fiind și achitarea parțială a restanțelor contractuale.

CFR Cluj 2 a mai făcut o victimă din Alba în acest sezon, 2-0 cu Industria Galda în etapa inaugurală, și a pierdut o singură dată, 1-2 la Oradea, cu Luceafărul, în urmă cu trei săptămâni. Clujenii sunt pe locul 4, cu 7 puncte (7-5 golaveraj), iar Unirea Alba Iulia are șase puncte, golaveraj 8-3, clasându-se pe locul șase.

Dacă în formula gazdelor se pot ivi jucători precum Mailat sau Horj, cu state pe prima scenă, în schimb vizitatorii speră să îi recupereze pe Mardare și Petrescu, fotbaliști ce acuză anumite accidentări.

Întâlnim un adversar imprevizibil, o echipă incomodă, preocupată de fotbal și va conta foarte mult ce jucători vor veni de la prima formație. Nu ne așteaptă o întâlnire facilă, ba dimpotrivă este poate cel mai greu joc din această perioadă. Noi ne propunem să continuăm să creștem de la meci la meci și, firesc, să nu ne întoarcem cu mâna goală“, a precizat antrenorul Mihai Manea.

În precedentele deplasări, Unirea Alba Iulia a pierdut de fiecare data la limită, 1-2 la Șelimbăr și 0-1 la Reghin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea