Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ajutoare de urgenţă acordate de Consiliul Local Cugir pentru intervenţii medicale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Consiliul Local Cugir va lua în discuţie într-o apropiată reuniune acordarea de urgenţă a unor ajutoare pentru două familii ale căror copii au nevoie de intervenţii medicale în clinici de specialitate din ţară şi străinătate.
Primul caz face referire la o fetiţă de 5 ani care necesită intervenţie chirurgicală – malformaţie congenitală la coloana vertebrală, într-o clinică din Ungaria, iar cheltuielile pentru operaţie se ridică la 1.000 euro.
Cea de-a doua situaţie se adresează unei familii care are un fiu de 15 ani ce prezintă handicap grav cu asistent personal şi care va trebui să fie internat într-o clinică de chirurgie din Bucureşti. Cheltuielile pentru operaţie costă în acest caz 10 milioane (lei vechi). În urma anchetelor sociale efectuate de lucrători ai Serviciului Public de Asistenţă Socială Cugir s-a dovedit că în ambele situaţii familiile copiilor se confruntă cu dificultăţi financiare. Veniturile lunare atât în primul cât şi în cel de-al doilea caz depăşesc cu puţin suma de 500 lei/membru de familie. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea