Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Ministrul Răzvan Cuc se mută pe autostradă. Șeful de la Transporturi o va ruga pe Viorica Dăncilă să îl lase printre utilaje și muncitori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aflat într-o vizită de lucru pe șantierul celor două loturi din Autostrada A10 Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că se va adresa prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu o solicitare, de a putea fi prezent două zile pe săptămână la noi în județ, pentru a pune „presiune” pe constructori.

Răzvan Cuc a declarat la finalul inspecţiei pe cele două loturi de autostradă că lucrările au avansat într-un ritm destul de mic din punctul său de vedere şi că ”simte” o animare a şantierului doar atunci când este prezent el la faţa locului.

Din acest motiv, Cuc a spus că vrea să stea 2 zile pe săptămână pe aceste şantiere, urmând a-i cere voie premierului Viorica Dăncilă ca să poată pleca din Bucureşti. Ministrul a mai precizat că vrea să ţină promisiunea făcută de constructor privind deschiderea lotului 1 la finalul acestui an, însă nu e la fel de optimist şi în ceea ce priveşte lotul 2.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/1187840134737480/

În privința stadiului în care se află lotul 1 din Autostrada Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că „s-au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic, din punctul meu de vedere. O să vin 2 zile pe săptămână să stau efectiv în șantier și să văd punctele unde se lucrează și cum avansează fiecare constructor. Vreau să mă țin de promisiune, că ce mi-a promis constructorul, că la sfârșitul lunii decembrie, la sfârșitul anului, lotul 1 va fi dat în circulație.”

În legătură cu lotul 2 din Autostrada Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor a precizat că „lucrurile au început să se miște, au finalizat mare parte din structuri, ceea ce este îmbucurător, dar la fel, trebuie să fie mult mai activă pe partea de terasamente.

Este mult mai înapoiat lotul 2 față de lotul 1, tocmai de asta nici nu am marjat pe estimarea inițială făcută de fostul director de la CNAIR, când introducea și lotul 2 pentru a fi deschis la sfârșitul acestui an. Facturile depuse vor fi plătite, nu s-a depășit niciun termen, CNAIR le va da chiar înainte de termenul acela limită, tocmai ca să nu existe probleme de finanțare pentru loturile de autostradă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cum a reușit un bărbat din Alba Iulia să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație: A fost reținut în urma unor percheziții domiciliare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum a reușit un bărbat din Alba Iulia să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație: A fost reținut în urma unor percheziții domiciliare Un bărbat din Alba Iulia a reușit să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea