Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Afaceri în creștere pentru Savini Due, din Sebeș. Lipsa forței de muncă, o piedică în calea dezvoltării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Afacerile producătorului de mobilier pentru baie, Savini Due din Sebeș, au înregistrat o creștere de 5 % în raport cu anul anterior, ajungând la valoarea de 29,3 milioane de euro. Cu toate acestea, omul de afaceri italian se plânge de lipsa forței de muncă.

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează pentru acest an o creştere de 5% a afacerilor faţă de anul trecut, la peste 138 mil. lei (29,3 mil. euro), potrivit calculelor făcute pe baza datelor de la companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În 2018, Savini Due a realizat o cifră de afaceri de 131,7 mil. lei (28,3 mil. euro), un profit net de peste 10,5 mil. lei (2,3 mil. euro), având un număr mediu de 405 angajaţi, potrivit datelor publice. În primul semestru din acest an, compania a înregistrat o creştere cu 5% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor trasmise de oficialii Savini Due.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea