Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Un cugirean s-a oprit cu mașina într-un alt autoturism aflat în trafic. Polițiștii au constatat că acesta era băut

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un cugirean băut bine, s-a urcat la volanul unui autoturism, iar în timp ce se deplasa pe strada Victoriei din oraș, s-a oprit într-o altă mașină care se afla în fața sa. Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 august 2019, în jurul orei 07.20, polițiștii din Cugir au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe strada Victoriei din oraș.

Un bărbat de 42 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul care a provocat accidentul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrările de amenajare a stadionului din Tiur au fost recepționate. Ce îmbunătățiri au fost aduse arenei din Blaj 

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Lucrările de amenajare a stadionului din Tiur au fost recepționate. Ce îmbunătățiri au fost aduse arenei din Blaj A fost efectuată recepția lucrărilor de amenajare a stadionului din Tiur, după ce a fost finalizată montarea gazonului și a sistemului de udare, a fost construită pista pentru instalarea băncilor de rezervă și a fost amenajat gardul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea