Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Datoria publică externă a României majorată cu peste un miliard de euro în luna iunie 2019, în creștere cu aproape 6% de la începutul anului

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Datoria publică externă s-a majorat în iunie cu peste 1 mld. Euro în luna iunie 2019. De la începutul anului, datoria externă totală, publică şi privată, a crescut cu 4,2 mld. euro şi a ajuns la 103,6 mld. Euro.

Aceasta s-a majorat în iunie 2019 faţă de luna precedentă cu mai bine de 1 mld. euro. De la începutul anului, datoria publică externă a României a crescut cu mai bine de 3 miliarde de euro, arată datele publicate ieri de Banca Naţională a României.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Datoria externă pe termen scurt care, în cea mai mare parte, este a multinaţionalelor, a scăzut în luna iunie cu circa 700 mil. euro.  Datoria externă pe termen scurt a înregistrat la în iunie 2019 nivelul de 33.310 mil. euro (32,1% din totalul datoriei externe), în creştere cu aproape 6% de la începutul anului, mai notează BNR.

sursa: Ziarul Financiar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea