Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: La Zlatna, mai bine te dai cu barca decât să mergi cu mașina. Străzi transformate în râuri după ploaia de sâmbătă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Orașul Zlatna s-a transformat sâmbătă într-un mare lac după ploaia de aproximativ două ore. Canalizarea nu a făcut față și pe mai multe străzi apa ajungea până la genunchi.

Imaginile postate pe rețeaua de socializare facebook de un locuitor din Zlatna arată dezastrul produs în urma ploilor de sâmbătă dimineața: „Indiferență! Cât de complicat o fi să desfunzi 3 țevi care sunt pe „post” de scurgere la marginea Văii Morilor?”, a scris acesta pe contul personal.

Situația este cu atât mai neplăcută cu cât în acest weekend se desfășoară și zilele orașului, iar celor care vor să participe le va fi mai ușor să meargă cu barca decât cu mașina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea