Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Situaţia uniristului Selagea rămâne încurcată

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform celor declarate de fotbalistul albaiulian Ciprian Selagea, acesta aşteaptă ca în cursul săptămânii viitoare să afle situaţia memoriului depus pentru a deveni liber (marţi este un nou termen). În acelaşi timp însă FC Unirea Alba Iulia speră să-l vândă în viitorul apropiat, plătindu-i o parte din restanţele contractuale. „În continuare situaţia rămâne neclară, am discutat cu şefii, dar trebuie lămurite anumite aspecte”, a spus Selagea, referitor la drepturile băneşti cuvenite lunilor mai, octombrie şi noiembrie 2010 (legate de impozitarea sumelor şi bifarea partidelor). În acelaşi context, ieri (vineri, 21 ianuarie) mijlocaşul unirist a sărbătorit împlinirea a 21 de ani şi speră într-o perspectivă fericită în privinţa carierei. „Întrucât şi mama mea Aurelia aniversează 67 de ani, e o zi mai aparte pentru mine, cu dublu eveniment în familie. Vreau ca în 2011 să «urc» în plan fotbalistic, indiferent că va fi la Alba Iulia sau în altă parte”,a a declarat echipierul „alb-negrilor”. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea